Drengen som ville være menneske

Drengen som ville være menneske

Drengen som ville...

Thorstein dræber Leivs far og landsforvises fra Island i 3 år. Som traditionen byder vil Leiv hævne fadermordet. Han gemmer sig på Thorsteins skib, der senere forliser i den grønlandske pakis. Klamrende sig til den brækkede mast driver Leiv i land, hvor inuitpigen Narua og hendes bror Apuluk redder ham.

Det bliver starten på et venskab, der forandrer Leivs liv.

  • MEDVIRKENDE Jørgen Carlslund, Uta Motz, Jesper Petersen og Peter Seligmann
  • FORFATTER efter en historie af Jørn Riel
  • KOMPONIST Uta Motz, Jesper Petersen, Anette Gøl
  • INSTRUKTØRKONSULENT Hans Rønne
  • SCENOGRAF Gitte Baastrup
  • ALDERSGRUPPE 9 – 12 år

Flensborg Avis, Jens Nygaard En spændende historie om menneskelighed henlagt til stormomblæste øer i Nordatlanten i fordums århundreder – og fortalt næsten uden rekvisitter.

Fyns Amts Avis, Marianne Hein Teater2Tusinds dramatisering af en nordisk vikingskrøne har både bid og vid. Teater2Tusind kan kunsten at fortælle en god historie, så den uden den store scenografi visualiserer sig for publikums øjne. ”Drengen som ville være menneske” har bevaret Jørn Riels enestående fortællerkunst, der emmer af fortællerglæde. De fire spillere – Jørgen Carlslund, Peter Seligmann, Uta Motz og Jesper Petersen – gi’r liv og hjerteblod og nærvær til kulden og isen med deres lette og elegante spil. Fornøjeligt og med den dramatiske undertone konstant in mente flytter de tiden næsten 1000 år bagud og fortæller en historie med et eviggyldigt tema.

Læs mere

Mod Ukendt Land

Læs mere

Ødipus

Læs mere

Kejseren af Portugallien

Læs mere

Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon

Læs mere

Tage Tyknakke

Læs mere

Mørket ligger under sengen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.